سئو سایت نه تنها موجب میشود جایگاه و رتبه سایتتان در نتایج جستجو بهبود بخشیده شود، بلکه باعث میشوند ترافیک سایت افزایش پیدا کند و از تعداد کاربران و مخاطبیان بیشتری نسبت به گذشته برخوردار شوید. برای دستیابی به این مقصود باید محتواهای ارزشمندی را در سایت خود قرار دهید و پایه و اساس تاکتیکهای سئو را به درستی رعایت کرده و آنها در سایتتان اعمال کنید. با اینکه سئو باعث بهبود رتبه سایت میشود، اشتباه در آن نیز میتواند منجر به افت رتبه و ترافیک سایت شود. در ادامه به سه اشتباه در سئو که باعث کاهش رتبه سایت میشود میپردازیم:
عدم تحقیق در جستجو کلمات کلیدی
لازمهی موفقیت هر کسب و کاری در زمینه سئو، آگاهی از کلمات کلیدی مناسب با سایتش است. درواقع استفاده از کلمات کلیدی صحیح میتواند کلید موفقیت سایت شما در موتورهای جستجو باشد. اشتباه در انتخاب آنها باعث میشود هم وقت و هم هزینهی خود را ازدست بدهید و در آخر نیز به آن جایگاه و نتیجهای که مدنظرتان است نرسید. به همین منظور است جستجو و تحقیق دربارهی کلمات کلیدی مناسب با کسب و کارتان یکی از مهمترین استراتژیهای سئو محسوب میشود.
بوسیله تحقیقات متوجه شوید در حوزهی کاری شما، کاربران بیشتر دنبال چه چیزی هستند و چه مواردی را بیشتر جستجو میکنند. در آخر تمرکز خود را برای گرفتن ترافیک و رتبه بالا در آن کلمات افزایش دهید. تنها به تولید یک محتوا که هیچ کلمه کلیدی در آن بکار گرفته نشده است بسنده نکنید چرا که تاثیر خاصی بر رتبهی سایت شما نخواهد گذاشت. استراتژی تحقیق روی کلمات کلیدی سبب میشود بتوانید فرصتهای عالی رقابت در زمینه کسب و کار خود را پیدا کنید.
اضافه نکردن تگ عنوان یا توضیحات متا
همراه با تولید محتوای ارزشمند و با کیفیت برای سایت خود، از بکارگیری متا تگها غافل نشوید. این دو فاکتور چنان تاثیر مثبتی بر سئو سایتتان میگذارند که غفلت در هر آنها باعث باعث هدر رفت صبر و تلاشتان میشود. همزمان با بهبود رتبه سایت، تمام صفحات وبسایت باید مطابق با چیزی که رباتهای خزنده گوگل میخواهند پیدا کنند، بهینه شوند. توضیحات متا درواقع خلاصهایی از موضوع صفحه سایت است که هم برای موتورهای جستجو و هم برای کاربران نمایش داده میشود. هنگامی که کاربر عبارتی را جستجو میکند، از طریق توضیحات زیر لینکها میتواند متوجه شود که چه سایتی در این باره بهترین محتوا را ارائه کرده است.
توصیه میشود در توضیحات متا صفحتان از کلمات کلیدی استفاده شده در صفحه بکار بگیرید در این صورت اگر جستجو کاربر بر اساس کلمات کلیدی صفحات وبسایت باشد، این کلمات به طور بولد شده در نتایج جستجو ظاهر میشوند و باعث جلب توجه کاربر به خود میگردند. متا دیسکریپشن باید حاوی توضیحاتی شفاف و متمایز باشد و در حداکثر صد و شصت کاراکتر خلاصه شود.
تعداد زیاد خطاهای 404
خطای 404 یا not found به معنای پیدا نشدن صفحه است؛ در واقع این ارور زمانی نمایش داده میشود که صفحه وبسایت مورد نظر حذف شده باشد و یا اینکه آدرس آن به هر دلیلی تغییر کرده باشد. تکرار این ارور به هیچ عنوان بر سئو سایت و تجربه کاربری تاثیر مناسبی نمیگذارد. فرض کنید شما به عنوان یک کاربر عبارتی را در گوگل جستجو کردهاید و در نتایج جستجو پس از بررسی متا دیسکریپشنها لینک مورد نظر خود را پیدا کردهاید، حال با وارد شدن به داخل صفحه لینک در کمال تعجب با خطای 404 روبه رو میشوید. مسلما سریعا شما از آن سایت خارج میشوید و گوگل این مورد را برای آن سایت یک امتیاز منفی لحاظ خواهد کرد.
به بیان کلی ارور 404 به گوگل میگوید که مدیران این کسب و کار، سایت خود را فراموش کرده و به حال خود گذاشتهاند. البته گوگل متوجه این موضوع است که در طول فعالیتهای یک سایت ممکن است تغییراتی رخ دهد و صفحاتی حذف یا جابه جا شوند. اما تکرار مکرر این ارور در صفحات سایت و عدم بررسی آنها موجب میشود رنکینگ سایت شما به شدت کاهش پیدا کند.
درنتیجه از ریدارکت شدن صفحاتی که جابه جا کردهاید مطمئن شوید. در صورتی که مجبورید ارور 404 را به کاربر خود نشان دهید، سعی کنید صفحه آن را شخصیسازی کرده و با طراحی خوب و مناسب، یک تجربه کاربری دلچسب برای مخاطبین ایجاد نمایید.