برای موفقیت در کسب و کار اینترنتی خود ، باید اخبار جدید گوگل را دنبال کنید و برای موفق شدن در بحث سئو سایت از آخرین الگوریتم های آن اطلاع پیدا کنید.
فهرست مطالب
الگوریتم های گوگل
در این قسمت از مقاله آخرین الگوریتم های گوگل تا سال 2019 را برای شما معرفی میکنیم.
الگوریتم تپه (Hilltop) گوگل
الگوریتم هیلتاپ یا همان تپه گوگل در سال 2003 معرفی شد. این الگوریتم با شناسایی و زیر نظر داشتن سایتهای مرجع ، فرصت خوبی را در اختیار سایت های کوچک قرار میدهد تا جایگاه خوبی را در نتایج گوگل کسب کنند.
دایرکتوری هایی مانند یاهو و ویکی پدیا از این دسته وب سایت های مرجع میباشند.
الگوریتم پاندا (Panda) گوگل
گوگل در سال 2011 الگوریتم جدید را با عنوان پاندا معرفی کرد. این الگوریتم محتوای نامناسب و کپی شده از سایت های دیگر را شناسایی میکند و باعث جریمه شدن سایتها میشود. در صورتی که شما با این الگوریتم جریمه شده اید، با بهروزرسانی صفحات ضعیف و کپی شده سایتتان ، شانس بازگشت دارید.
الگوریتم پنگوئن (Penguin) گوگل
بعد از انتشار الگوریتم پاندا ، درست در سال بعدی یعنی سال 2012 گوگل الگوریتم جدیدی بانام پنگوئن معرفی و منتشر کرد. این الگوریتم وظیفه شناسایی لینکهای اسپم را برعهده دارد. با روی کار آمدن این الگوریتم بسیاری از سایتها که از لینک های بیکیفیت و اسپم استفاده کرده بودند از نتایج گوگل حذف شدند. با اینوجود پیشنهاد میکنیم همیشه با سایت های معتبر و مرتبط با موضوع سایت خودتان ، لینک سازی کنید. اما اگر مورد جریمه این الگوریتم قرارگرفتهاید ، با پاک کردن تمامی لینکهای اسپم خود یک راه بازگشت دارید.
الگوریتم مرغ مگسخوار (Hummingbird) گوگل
در سال بعدی یعنی سال 2013 گوگل الگوریتم جدید تحت عنوان مرغ مگسخوار را به موتور جستجوگر خود اضافه کرد. با انتشار این الگوریتم ، تحولات بزرگی روی نتایج گوگل به وجود آمد. در واقع الگوریتم مرغ مگسخوار گوگل بر روی نتایج جستجو شده کاربران تمرکز دارد و مرتبط ترین و دقیقترین نتایج را به کاربران نمایش میدهد. از این رو به جای تمرکز کردن روی یک کلمه کلیدی خاص ، باید واژه های هم معنی را نیز در نظر بگیریم.
با منتشر شدن الگوریتم مرغ مگسخوار ، وبسایت های زیادی که از کلمه های کلیدی خاصی بیش از حد استفاده کرده بودند ، مورد جریمه قرار گرفتند. در واقع با انتشار این الگوریتم تحولی بزرگ در محتوای سایت ها به وجود آمد.
الگوریتم مرغ مگس خوار بهصورت مستقیم روی سایت شما تأثیری ندارد ، تنها کافی است به نتایج و عبارت های جستجو شده توسط کاربران فکر کنید.
الگوریتم کبوتر (Pigeon) گوگل
الگوریتم جدید گوگل با نام کبوتر در سال 2014 معرفی و منتشر شد. این الگوریتم روی نتایج مرتبط با مکان (Location) تمرکز دارد. انتشار این الگوریتم باعث شد که کسب و کارهای محلی رونق یابد و بتوانند جز نتایج اولیه جستجو کاربران نزدیک به خودشان باشند. برای درک بهتر وظیفه الگوریتم کبوتر بهتر است مثالی بیان کنیم. همین الان در گوگل یک مکان را جستجو کنید ، به عنوان مثال رستوران ، با این کار گوگل نزدیک ترین رستوران ها را به شما را نمایش می دهد.
الگوریتم رنک برین (RankBrain) گوگل
الگوریتم بعدی گوگل با عنوان رنک برین در سال 2016 معرفی شد. این الگوریتم تقریباً مانند الگوریتم مرغ مگس خوار عمل میکند. تمرکز اصلی الگوریتم رنک برین بر روی پرش سایت ، نرخ بازگشت صفحات ، مدت زمان حضور کاربران در صفحات و… میباشد.
الگوریتم فرد (Fred) گوگل
نام الگوریتم بعدی گوگل که در سال 2017 معرفی شد ، فِرِد است. این الگوریتم وظیفه بررسی تبلیغات و لینک های خارجی را بر عهده دارد. در واقع صفحاتی که محتوای بی کیفیت دارند و از لینک های خارجی زیادی استفاده کردهاند ، مورد جریمه این الگوریتم قرار می گیرند.
انتشار این الگوریتم باعث افزایش نگرانی وبسایت های تبلیغاتی شد. اما باید گفت که شرط و اولویت اصلی این الگوریتم محتوا میباشد. در واقع اگر محتوای صفحه استاندارد و باکیفیت باشد ، جای هیچ نگرانی نیست.
الگوریتم پارافریسینگ (Paraphrasing) گوگل
آخرین و جدیدترین الگوریتم گوگل، پارافریسینگ (Paraphrasing) میباشد که در سال 2018 منتشر شد. بااینکه زمانی زیادی از انتشار این الگوریتم نمیگذرد ، اما تأثیرات آن همینالان هم قابل مشاهده است.
در واقع این الگوریتم محتوای سایت ها را خلاصه کرده و به عنوان پاسخ در سؤال و پرسش های کاربران به نمایش می گذارد.